( Foto) Primarul Ioan Szabo anunţă deschiderea CENTRULUI MULTICULTURAL: Mi-am dorit ca acest edificiu să reflecte bunăstarea şănţenilor

Primarul Comunei Sant ing Ioan Szabo declară că cea mai impunătoare investitie, facuta din bugetul local urmează să fie dată în folosinţă în acest an, mai părecis la adata de 9 aprilie când edilul de la izvorul Someşului a pregătit o mulţime de evenimente culturale dar ţi artistice pentru toţi locuitorii comunei pe care o conduce.. Este vorba de un centru multicultural care va avea triplă destinaţie: aceea de sală de evenimente, sală de spectacole dar vor fi amenajate si trei spaţii comerciale, la parterul clădirii, pentru ca producătorii locali să-şi poată desface produsele tradiţionale.
Noul centru cultural are déjà dotări ultramoderne printre care se poate amintii şi un lift care va deservii oamenii care participă la diversele evenimete. Nici partea festivă nu este uitata cei care se vor căsătorii vor putea să işi organizeze nunta într-un spaţiu foarte modern care poate să găzduiasca până la 1000 de persoane.
Primarul şănţean declară că :” Mi-am dorit ca acest edificiu să reflecte bunăstarea şănţenilor, să fie un adevarat simbol al comunei noastre iar materialele folosite la construcţie, adică lemnul şi piatra, am dorit să fie puse în valoare tocmai materiile prime din zona noastră. Sper şi imi doresc ca în acest an să putem da şănţenilor mei dragi posibilitatea de a participa la evenimente deosebite intr-un spatiu ultramodern”
Investiţia depăşeşte 50 de miliarde de lei vechi si a fost finanţată în întregime de la bugetul local.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]