( Foto) Tulai ! E sfârşitul lumii ? Bistriţenii golesc magazinele ! E blocat traficul pe kilometri în zona mall-ului! Nimeni nu îi dirijează ! Vezi programul magazinelor de Paşti !

Nici sfîrşitul lumii dacă ar fi şi traficul nu ar fi aşa de apralizat ca azi. Încă din weekend-ul trecut, magazinele mari din Bistriţa au fost luate cu asalt de locuitorii judeţului, dornici să-şi achiziţioneze produse de sărbători. La Kaufland,Lidl, Selgros, la mall nu mai erau nici locuri de parcare, nici cărucioare în jurul amiezei. Vorba unui bistriţean, ne tot văietăm că nu avem bani, dar ieşim din magazine cu coşurile arhipline, de parcă am mânca dublu în perioada sărbătorilor. Aglomeraţie în magazine, dar şi pe drumuri, cumpărători şi şoferi care-şi pierd răbdarea şi, dincolo de toate nimeni să-i dirijeze. Mai este un pic şi vom petrece de marea sărbătoare a Paştelui lui alături de cei dragi cu masa plină şi sperăm şi cu suflete bucuroase că Lumina Învierii va fi adusă pe Cruce de Mântuitor. Să nu uităm, în primul rând de semnificaţia religioasă a sărbătorii, care trebuie să rămână în inimile noastre înaintea oricăror alte lucruri lumeşti.

PROGRAM supermarketuri și hipermarketuri

KAUFLAND

Kaufland a anunțat că a prelungit programul tuturor magazinelor în perioada de Paște, astfel încât clienții să își poată cumpăra toate cele necesare pentru masa de sărbători. Astfel, în perioada 4 - 6 aprilie, majoritatea magazinelor Kaufland vor fi deschise de la ora 07:00 până la 23:00 sau chiar 23:30 în unele locuri. Excepție fac câteva magazine care au fost închise cu ocazia Paștelui Catolic. Vedeți AICIprogramul complet pentru Kaufland.

Pe 9 aprilie, în a doua zi de Paște, magazinele Kaufland sunt deschise, însă au programe reduse, până la orele 14:00, 15:00, 16:00 sau 21:00, în funcție de oraș.

PENNY

(w670)
 
SELGROS
(w670)
 

PROFI

(w670)

 

LIDL

Clienții vor putea merge în magazinele Lidl pe 7 aprilie, până la ora 20.00, activitatea fiind reluată marți, 10 aprilie, cu program normal.

 
 

.

Comentarii

07/04/18 11:41
Nasaudean

Pai au tabarat LACURSTELE din "Hevuropa" peste noi mai ... ce nu pricepeti ?! S-au intors "lacustarii" cu "hevuroi" si cumpara tot... de "sting "... dau jos de pe rafturi ... tot , ca la noi in aceasta tzara, au ajuns sa nu mai produca nimeni nimica nimnicutza... si cei ramasi "acasa " asteapta pana vin "lacustele" sa lase "tabulla rassa " peste tot ! Macar acuma sa profite " mancatorii de lebede " ... ca in restul anului... le " chiraie matzele " ... la majoritatea !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]