( Foto) Un înger a plecat, de Bobotează, la ceruri. Larisa, elevă la Rebreanu, în Bistriţa, plânsă de toată Valea Bârgăului. Minorul beat ce a băgat-o în pământ, reţinut !

"Draga mea nici nu știu ce sa spun..... NU imi vine sa cred ca tu ai plecat în Ceruri. Sufletul tău bun, zâmbetul tău cald și vorbele tale înțelepte nu le voi uita niciodată. Ai fost ca și o soră pentru mine. Asa de frumoasa și puternică cu pofta de viata, dar poate Dumnezeu a văzut bunătatea ta și răutatea lumii, de aceea te-a luat într-un loc mai bun. Ai grija de tine acolo sus Îngerașule" este unul din zecile de mesaje, scris de Denisa Zagrean pe pagina de socializare a tinerei de 16 ani din Tureac plecată mult prea repede dintre noi.
Larisa Bozga va colinda de acum, alături de îngeri, din cauza unui minor teribilist ce a furat maşina părinţilor urcând beat la volan, la spital ajungând în comă alcoolică. Larisa era elevă la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, iar profesorii spun că era o copilă cuminte, care învăţa bine şi era şi la Centrul de Excelenţă. Destinul i-a fost curmat de adolescentul de aceeaşi vârstă pe care a avut neşansa să-l întâlnească în drumul ei de la Sala Ragatului Martorilor lui Iehova spre casă, în faţa unui magazin, înainte să intre pe strada pe care stătea, nu departe locuind şi adolescentul teribilist, care a lovit cu camioneta pe pe tânără și pe prietena sa, iar apoi alte două grupuri de copii, băgând în spital, în total 5 fete și o femeie. Se pare că tânărul, deşi caracterizat un băiat cuminte, a renunţat la şcoală. Acesta ar fi fost cu preotul cu Crucea şi a servit mai multe pahare pe la case, iar apoi, părinţii nefiind acasă, s-a urcat la volan, ceea ce pare că a mai făcut şi cu ei de faţă, însă doar pe uliţă. Acum a nenorocit pe viaţă atâţia oameni.
Față de tânărul de 16 ani, din Tureac a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de și urmează a fi prezentat instanței, (Judecatoria Bistrița) cu propunere de arestare preventivă.
Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ BN.
Încă odată trebuie spus tare şi răspicat: Tineri, atenţie la volan, cu viaţa oamenilor nu e de joacă !
Dumnezeu s-o odihnească pe Larisa.
.....
Accidentele tragice de la Tureac și Mureșenii Bârgăului s-au încheiat în mod tragic: tînără de 16 ani a decedat la scurt timp după operație, consecință a rănilor foarte grave, în timp celelalte cinci victime au suferit traumatisme mai mult sau mai puțin grave. Cert, femeia de 39 de ani s-a ales cu o fractură de bazin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, dr. Mihaela Mastan, o fată de 14 ani este diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu edem cerebral, cu hemoragie subarahnoidiană, cu un traumatism toracic cu o posibilă ruptură de splină, este intubată și în coma. O altă fată de 10 ani, cu un traumatism cerebral acut cu o hemoragie subarahnoidiană, care deocamdată nu pune probleme de supraviețuire, va fi supravegheată din punct de vedere neurochirurgical: ” O fată de 11 ani, de asemenea intubată, cu un traumatism abdominal, în șoc hemoragic, cu ruptură de ficat și de rinichi, este în curs de intervenție chirurgicală pe abdomen. O altă fată de 11 ani, cu un traumatism cranio-cerebral cu un hematom epicranian frontal este numai supravegheată și momentan trimisă la examinare computer tomograf” , explică oficialul SJU BN.

Reamintim că accidentele s-au produs aseară, principalul vinovat fiind un copil de 16 ani din Tureac, care, după ce a băut bine a furat cheile unei camionete ce aparține părinților și a ieșit pe E 58. Din nefericire, plimbarea s-a încheiat tragic pentru toată lumea.

Până la această dată, pe buletinele de presă ale Inspectoratului Județean de Poliție al județului Bistrița-Năsăud au fost raportate 10 de infracțiuni comise de șoferi băuți sau persoane fără drept de conducere!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]