( Foto) Zi neagră la Breaza. Claudiu Motogna dus pe drumul veşniciei cu steag de nuntă, iar tinerii au purtat flori la piept

Un băiat de omenie, crescut în necaz, cu respect faţă de oameni şi de Dumnezeu. Aşa spun oamenii despre Claudiu Motogna, tânărul care a trecut la cele veşnice vineri după masa. Azi a fost zi neagră în ocolul măicuţei lui, fiul ei drag fiind condus de un sobor de 3 preoţi şi de întreaga comunitate din Breaza, pe drumul fără întoarcere.Tragedia familiei Motogna a întristat pe toţi cei care l-au cunoscut pe Claudiu, tânărul de 23 de ani care şi-a pierdut viaţa într-un mod bizar, căzând din căruciorul unui tractor. Deşi după căzătură a fost conştient la puţin timp a intrat în stop cardiorespirator şi paramedicii de la elicopterul SMURD, sosit la faţa locului, nu au putut să mai facă nimic decât să constate decesul.
Povestea acestei familii este tulburătoare, sătenii declarându-ne că tatăl tânărului a murit când acesta era mic tot în condiţii tragice, se pare că a căzut într-o fântână. O perioadă Claudiu a lucrat în Spania, alături de fratele lui Grigore. Însă a venit acasă pentru a fi alături de mama lui, Ileana, care va avea de acum o cruce şi mai grea de dus.
Claudiu a fost îngropat in apropierea casei. Acolo mai sunt înmormântați bunici si tatăl său, iar mama va vechea de acum cu lumânări la mormântul lui. Pentru că aşa e datina la tinerii ce nu au fost căsătoriţi, feciorii din sat au făcut steag ca la nuntă şi au purtat la piept flori roşii. Până nu demult puteam spune că la noi se murea de bătrâneţe, acum moartea nu mai ţine cont de tinereţea celor care încă nu şi-au trăit visele pe pământ. Poate în cer vor avea parte de o lume mai bună.
Bunul Dumnezeu să deschidă în mărinimia Sa porţile Raiului pentru Claudiu, iar mamei să-i dea puterea de a merge mai departe pe drumul cât îi este dat pe acest pământ, cu rugăciuni pentru cei plecaţi în rândul drepţilor. Sincere condoleanţe !

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]