Fotografia - pasiunea care merita sa fie cultivata corespunzator

Chiar daca iubesti fotografia inca din perioada gimnaziului sau aceasta pasiune ti-a acaparat intreaga atentie din momentul in care ai primit un aparat de fotografiat profesional, aceasta ramura a artei este una care te va primi cu bratele deschise in a sa bransa.

Insa, pentru a fi "fotograf" cu acte in regula, adica pentru a iti putea atribui aceasta titulatura in mediul online / offline, dar si pentru a putea incepe sa faci bani din acesta pasiune, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le pui la punct. In primul rand, trebuie sa urmezi un curs de fotografie, fie in modul singular ( pentru incepatori), fie sa ajungi si la etapa pentru avansati.

Exista fotografi buni in Bucuresti de la care ai ce invata? Fara doar si poate, raspunsul este unul afirmativ. Insa, trebuie sa stii cum sa ii cauti pentru ca, asa cum se intampla in orice alt domeniu, exista multe persoane care se autproclama "specialisti" intr-o arie profesionala, fara a putea impartasi celor din jur prea multe cunostinte. Asadar, ai nevoie de un research cat mai amplu pentru a putea acoperi o buna parte din paleta scolilor de profil.

Noi iti recomandam Scoala de fotografie RGB Photography, o institutie in care lucreaza doar persoane acreditate, specialistii din echipa lor fiind gata sa sustina in egala masura cursuri pentru incepatori, dar si pentru avansati. Consultandu-le site-ul de prezentare veti observa faptul ca ei ofera o atentie deosebita fiecarui aspect in parte, incepand cu descrierea modului in care au luat nastere ca grup si terminand cu fotografii elocvente de la cursurile pe care le sustin zilnic.

Acesta este aspectul pe care trebuie sa il urmaresti in momentul in care vrei sa lucrezi cu o echipa dedicata - transparenta. Nimeni nu spune ca fotografii nu sunt secretosi, insa persoanele care vor sa ii invete lucruri uimitoare pe cei din jur trebuie sa deprinda arta didactica, apropiindu-se de viitorii lor cursanti.

Daca te-am convins de faptul ca exista numerosi fotografi buni in Bucuresti, atunci trebuie sa iti oferim un alt pont, cel al pretului. In mod obiectiv, tariful solicitat pentru un curs de fotografie este unul standard, chiar daca difera la fiecare scoala in parte. Acest lucru inseamna ca nu poti negocia, insa poti alege de la bun inceput un buget in care sa te incadrezi cu succes.

De cele mai multe ori, preturile pornesc de la 200 de euro si pot ajunge chiar la 700 - 800, in functie de intervalul pe durata caruia se desfasoara cursul. Exista scoli care propun cursantilor programe rapide de invatare, care nu depasesc trei luni de zile, insa si cursuri care presupun in egala masura o parte teoretica si una practica, iar aceasta distributie poate fi parcursa pe o perioada de doi ani de zile.

Desi nu este cel mai important aspect, la finele cursului trebuie sa adaugi portofoliului tau o diploma, care ar trebui sa fie recunoscuta atat in Uniunea Europeana, cat si in Romania.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]