Gabi Balint: Vreau să-i mulţumesc lui Jean Pădureanu pentru tot ce a făcut pentru mine

În prezent antrenor la CS U Craiova, Gabri Balint a vorbit la conferinţa de presă d ela Bistriţa şi despre oraşul din care a plecat în fotbalul mare. Acesta nu a uitat nici de Jean Pădureanu, nici de fotbalul spectaculos care se juca la Bistriţa, nici de spectatorii care umpleau stadionul.

          "Vreau să-mi salut publicul din Bistriţa, de aici am plecat, vorba aia, pentru mine casa mea aici este, vreau să-i transmit sănătate domnului Jean Pădureanu, toată sănătatea din lume, să-i mulţumesc pe această cale pentru tot ce a făcut pentru mine de când am plecat de aici ca şi copil, ca şi junior. Eu cred că dacă vor fi oameni care să aducă nişte bani la club, pentru că e nevoie de investiţii, va putea reveni.

          Publicului din Bistriţa îi place fotbalul şi eu zic că are nevoie de fotbal. Ţin minte când Gloria Bistriţa era cea mai bună echipă de Liga a II-a, ani de zile, şi de multe ori nu-şi dorea să intre în Liga I.

          Eram copil atunci, îmi aduc aminte că se juca un fotbal foarte spectaculos şi era stadionul plin la fiecare meci. Un joc frumos ar mulţumi publicul, însă e nevoie de investiţii, ar trebui să ajute puţin şi autorităţile locale, pentru că ce altă distracţie are bistriţeanul în weekend aici? Doar fotbalul”, a spus Gabi Balint.

 

 

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]