alp

Gabriel Lazany (manager SJU Bistriţa): Pentru a ne corecta eventualele deficiențe în activitatea de îngrijire medicală, orice sesizare să fie făcută în scris!

Gabriel Lazany, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, consideră că investițiile majore în infrastructură și echipamente medicale din ultimii ani au transformat spitalul într-un punct de referință între spitalele publice din România, însă îşi propune ca unitatea  să devină un punct de referință și din punct de vedere al îngrijirilor medicale.

Din data de 10 august întregul personal va avea obligația să poarte la vedere un ecuson pe care va apărea numele, prenumele, profesia și secția pe care își desfășoară activitatea.  Acest lucru va permite pacienților și aparținătorilor să știe cu cine stau de vorbă și împotriva cui să-și îndrepte eventualele mulțumiri sau nemulțumiri.

 Deoarece în ultima perioadă am stat de vorbă cu foarte multe persoane care și-au exprimat unele nemulțumiri legate de comportamentul personalului medical, în special de asistenții medicali și personalul auxiliar (infirmiere și îngrijiroare de curățenie), niciuna nu a putut să indice numele persoanei care a provocat nemulțumirea.

Consider că persoanele care ocupă profesiile medicale sunt onorabile, trebuie respectate, ele la rândul lor având obligația să ofere respect, iar generalizarea nu face decât să jignească pe cei care își desfășoară activitatea cu cinste și responsabilitate”, precizează acesta pe pagina de facebook.

Potrivit managerului SJU Bistriţa, pentru a ne putea corecta eventualele deficiențe în activitatea de îngrijire medicală, bistriţenii sunt rugaţi ca orice sugestie sau sesizare să fie făcută în scris, punctual și nominal, și să fie transmisă fie prin depunere directă la secretariatul spitalului, fie prin fax -  0263 231404 sau e-mail: [email protected].

“P.S.: Se acceptă și scrisori de mulțumire, pe care le vom transmite împreună cu felicitările noastre celor în cauză”, susţine Gabriel Lazany.

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]