Gabriela Montoiu, consilier judeţean: Cine face politica ţării?

sursa facebook

Trăiesc în aceeaşi Românie în care trăiesc toţi românii. România mea este România tuturor. Stresul cotidian este felul principal din meniul zilei pe care îl serveşte fiecare român indiferent în ce colţ de ţară trăieşte. Astăzi, nimic din ceea ce se întâmplă în planul deciziilor politice ale puterii nu defineşte un proiect de ţară care să îl determine pe omul simplu să spună –trăiesc sigur şi liniştit în ţara mea! Legi peste legi, taxe peste taxe, schimbări peste schimbări, şi în final normalitatea nu o găsim în viaţa noastră. Plecăm în străinătate, ne lăsăm copiii acasă, ne înhămăm cu câte 2-3 joburi, mai facem un credit la bancă, mai adăugăm un curs de specializare, că poate mai avem o şansă să ne asigurăm un trai mai bun. Mai aşteptăm o lege nouă, mai aşteptăm un ciclu electoral, sau vreun lider care să vină cu soluţia salvatoare pentru România.
Privim zilnic la televizor cum ne îmbrobodesc ştirile care ne influenţează viaţa. Încă o taxă, încă o situaţie rezolvată tardiv, încă o măsură care şterge zâmbetul tinerilor pregătiţi să intre în competiţie cu viaţa. Facem politică, mulţi, puţini, unii iscusiţi, alţii pregătiţi să înveţe, pentru cei mulţi, pentru puţini, pentru ţară.
Cine face politica ţării? Cine face politica tinerilor, politica soluţionării problemelor cu care se confruntă ţara? Cine face politica proiectelor europene câştigătoare? Cine construieşte dialogul constructiv al României cu Europa?

.

Comentarii

13/02/14 18:40

Suntem surprinși și bucuroși să aflăm câte ceva despre starea noastră cotidiană de la D-na Montoiu.Să știți că așa stau lucrurile.Nimic mai corect și mai direct. Dar întrebăm și noi : - Cine face politica țării ? Nu ne lăsați să cădem pradă ambiguităților și dați-ne și răspunsul că e vai de paralele și de leii noștri,pt. că sunteți acolo unde se știe .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]