Gândiţi cu sufletul

Datorită promisiunilor alegerilor anterioare, că va reduce numărul parlamentarilor cu 100, că va creşte salariile şi pensiile, precum şi alte promisiuni, l-am votat anterior ca preşedinte pe Traian Băsescu, dar m-am văzut minţit, cu pensia ciopârţită şi drepturile de călătorie reduse, de la 12 la numai 3 şi altele.
Indiferent dacă vă cheamă Antonescu sau Băsescu, dreptul de a cere sau a cerşi voturi depinde de noi, cetăţenii cinstiţi, pe cine vom vota să ne conducă ţara, nu aşa cum ţara a fost guvernată în ultimii trei ani.
Privatizarea în mod defectuos a adus ţara într-un hal de necrezut. Economia naţională a fost distrusă în toate sectoarele de activitate: sănătate, învăţământ, justiţie etc.
Alegerile locale au dovedit că PDL merge pe un drum greşit şi prin cinste, Opoziţia a câştigat cu brio, având ca urmare demiterea guvernului şi a preşedintelui Băsescu.
Nu vă condamn domnule Băsescu, îi condamn, cu întreaga ţară, pe cârcotaşii care vă susţin şi vor să distrugă din temelii frageda noastră democraţie. Oamenii care au fost în fruntea PDL ca: Sorin Frunzăverde, Seremii Ştefan, Petru Filip din Bihor şi mulţi alţii, care nu acceptă minciuna şi ura şi s-au retras din PDL.
La 29 iulie, adevăraţii români patrioţi vor susţine cauza dreaptă. „Schimbarea” şi ieşirea României din impasul PDL.
Precizez că în România n-a fost lovitură de stat, cum am fost defăimaţi în lumea întreagă, că înlocuirea unor organe de conducere s-au făcut cu respectarea regulilor constituţionale.
Trista experienţă a trecutului ne îndreptăţeşte să ne gândim bine şi cu suflet cum vom da votul nostru.
Teodor Balmoş

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5