Gavril Ţărmure s-a retras de la conducerea „Societăţii de Concerte Bistriţa”

Duminică, la Sinagoga din Bistriţa, prof. dr. Gavril Ţărmure, noul director al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa – Năsăud, a adus la cunoştinţă în mod oficial hotârârea sa de retragere din funcţia de preşedinte al Fundaţiei „Societatea de Concerte Bistriţa”, pentru a nu exista suspiciuni, conflicte de interese sau situaţii de incompatibilitate.
Gavril Ţărmure a făcut o succintă sinteză privind activitatea culturală a Bistriţei, prezentând într-un scurt rezumat prestaţia Societăţii de Concerte Bistriţa, înfiinţată de peste 100 de melomani, pe care o conduce de 17 ani şi care a ajuns la cea de a 18-a stagiune, susţinând peste 50 de concerte pe an, cu susţinerea financiară a unor persoane fizice, firme particulare şi instituţii, între care Consiliul Judeţean şi Primăria Bistriţa.
Cu un nespus regret în suflet, faţă de realizările sale, Gavril Ţărmure a decis a rămâne un simplu voluntar în fundaţie şi lăsând în loc nişte oameni în care are deosebită încredere şi care sunt bine recunoscuţi în oraş dar şi pe plan naţional. Conducerea “Societăţii de Concerte” a fost preluată de Silvia Antigona Rogozea, absolventă a Facultăţii de Litere din Bucureşti, o veche colaboratoare a fundaţiei, având un CV impresionant, care a activat ca manager cultural la Institutul Cultural Român de la New York

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5