Gazduire Express CloudPoint de la 14, 99 euro

Compania de gazduire de site CloudPoint este lansata in anul 2006, specializarea sa principala referindu-se la oferirea de solutii software, dar si hardware la cheie. Toate firmele care isi doresc un singur furnizor de nadejde pentru obtinerea de servicii software integrate sunt interesate de a prinde una dintre ofertele de zile mari de la CloudPoint. Seriozitatea, valorile profesionale autentice, dar si experienta enterprise fac din aceasta firma de web hosting si cloud storage o optiune ideala pentru persoanele care doresc sa isi achizitioneze domenii pentru site-urile afacerilor pe care le conduc.

Astfel de antreprenori care isi doresc ce este mai bun pentru business-ul lor si pentru garantarea serviciilor in timp real tuturor oamenilor interesati de pe o anumita nisa, pot avea in vedere oferta Express gazduire site la cel mai bun raport pret calitate de la CloudPoint.ro. Care sunt trasaturile standard care definesc o astfel de varianta optima?

3 Oferte de top de pe site-ul de gazduire CloudPoint.ro

In primul rand, start up-ul Express CloudPoint de la 14, 99 euro are in vedere servere performante cu procesoare Intel i7, backup si securitate gratuite, latime de banda dedicata fiecarui server in parte, support 24x7, infrastructura redundanta si scalabila, dar si o conexiune la internet care se actualizeaza in permanenta.

De asemenea, serviciile si ofertele puse la dispozitie de CloudPoint se refera si la acele persoane care isi doresc sa detina propriile domenii pentru site-uri, pentru  mediul profesional sau business. In acest caz, Cloud Point furnizeaza oferta Basic la 24,99 de euro si oferta Advanced la 34,99 de euro. Ceea ce diferentiaza cele doua pachete pentru mediul de afaceri se refera la spatiul HDD, care in prima situatie este de 75.0 GB, iar in a doua situatie este de 100.0 GB. In rest, asemanarea celor doua pachete este incredibila. Ambele fac referire la domenii de gazduire nelimitate, adrese de mail nelimitate, baze de date My SQL nelimitate, dar si trafic nelimitat.

Cui se adreseaza aceste oferte de gazduire site atat de bune cu un raport pret calitate optim? Tarifele de reseller, pentru ca despre asta este vorba aici, sunt menite pentru cei care doresc foarte mult sa isi creasca propriile afaceri de hosting fara sa mai ia in considerare un centru propriu de date. In aceeasi masura, pachetele Start Up, Basic si Advanced mai sunt destinate si chiar sugerate firmelor de web design care necesita o prezenta recurenta pe internet datorita clientilor carora le ofera servicii.

Ceea ce pune la dispozitie firma Cloud Point cu site-ul cloudpoint.ro se refera la unele capabilitati ce nu pot fi intalnite oriunde, la alte firme concurente de pe piata. Asadar, disponibilitatea crescuta, posibilitatea de virtualizare, preturile flexibile bazate pe pachete perfecte pentru orice intreprinzator, serverele performante, redundanta si scalabilitatea, dar si sistemul automat de alertare sunt cateva dintre caracteristicile de baza ale activitatii de baza a Cloud Point. De asemenea, angajamentele luate de echipa de profesionisti de la Cloud Point se bazeaza pe securitate, garantia calitatii, migrari gratuite, dedicatie 100%, suport tehnic asigurat, mai pe scurt servicii de calitate pentru implinirea cu succes a obiectivelor afacerilor din mediul online.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]