"Gazeta de Bârgău" a ajuns la numărul 100

"Gazeta de Bârgău" – serie nouă - supliment cultural găzduit în ultima zi de miercuri, din fiecare lună, în cotidianul “Răsunetul”, a intrat în anul al IX-lea, ajungând în această lună la un număr rotund de apariţii, cel de al 100-lea, în iunie 2013.
Mulţumim pe această cale Casei de Presă “Răsunetul” Bistriţa, precum şi Consiliilor Locale şi Primăriilor comunelor: Tiha Bârgăului – primar VASILE DOLOGA, Bistriţa Bârgăului – primar VASILE LABA, Prundu Bârgăului – primar DORU CRIŞAN, Josenii Bârgăului – primar TUDOREL CIOTMONDA şi Livezile – primar TRAIAN SIMIONCA, pentru ajutorul dat apariţiei gazetei bârgăuanilor, având speranţa continuării cu materiale cât mai concludente şi importante în viitor.
„Gazeta de Bârgău”- seria nouă a apărut începând din luna martie 2005, sub forma unui supliment de patru pagini, găzduit de cotidianul bistriţean „Răsunetul”, cu sprijinul redactorului şef de atunci, Adrian L. Mănarcă, la iniţiativa unor oameni de cultură bârgăuani, precum Titus Wachsmann – Hogiu, Mircea Platon, Remus Deac şi Niculae Vrăsmaş, cu susţinerea financiară a primăriilor din Valea Bârgăului.
Începând din toamna anului 2006, am preluat redactarea suplimentului lunar “Gazeta de Bârgău”, lucru deloc uşor, având în vedere numărului relativ mare de comunităţi aparţinătoare Ţării Bârgaielor şi multitudinea de evenimente de interes, fapt pentru care mi-am dat toată silinţa şi priceperea în obţinerea unor informaţii corecte şi bine documentate, şi mai ales menţinerea, cât mai sus, a fanionului cultural bârgăuan.
* Poza NV
În speranţa că bârgăuanii mai găsesc şi astăzi timp, după aproape un deceniu de apariţie a foii noastre, pentru lectură şi informaţie, dar poate şi pentru viitoare colaborări, susţineri, sugestii sau critici, redacţia „Gazetei de Bârgău” este mereu la îndemână.
În luna iunie 2013, publicaţia noastră a ajuns la nr. 100, ocazie în care vom prezenta o scurtă analiză retrospectivă, sintetică, referitoare la principalele teme ale comunelor bârgăuane, abordate până în prezent în paginile noastre, dar şi la cele viitoare, la care cititorii pot contribui cu eventuale materiale, păreri, sugestii, propuneri sau critici, care pot fi trimise pe adresa redacţiei „Răsunetul”, pentru suplimentul lunar „Gazeta de Bârgău”. (Mail: [email protected] Mobil: 0745 533 801)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5