Gelu Muthi: Controalele ANAF şi ale Curţii de Conturi nu au arătat deficeinţe grave în Parcul Industrial. O firmă şi-a început construcţia halei

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Gelu Muthi, consideră că situaţia din Parcul Industrial Sud trebuie privită cu responsabilitate şi cu calm, pentru că „a plecat o echipă, vine altă echipă”, deci nicio tragedie, aşa cum s-a lăsat de înţeles în rândul opiniei publice de către Opoziţie. Muthi a adăugat că, mai mult, veştile proaste lansate pe piaţă despre Parcul Industrial au ca efect scăderea ratingului, aşa cum se întâmplă de altfel şi la bursă.

         „Cu siguranţă, Parcul Industrial ar trebui privit altfel şi de reprezentanţii Opoziţiei. Raportându-ne la planul de dezvoltare sau obiectivele Strategiei locale ce guvernează activitatea Parcului Industrial, sunt obiective care sunt atinse. Sunt lucruri care nu au fost făcute bine şi în acest moment reprezentanţii CL în societatea comercială fac o analiză a activităţii din 25.01.2016 până la zi. Se vor vedea lucrurile bune şi cele mai puţin bune. Această analiză va fi prezentată Consiliului Local în cel mai scurt timp. În ultima perioadă, am avut un control de la ANAF, un control de la Curtea de Conturi, un audit din partea Primăriei şi nu s-au constatat deficienţe. Sunt observaţii făcute, dar nu grave, lucruri care pot fi reglate din mers”, a explicat viceprimarul Muthi.

         Viceprimarul Bistriţei a menţionat că amânarea unei decizii cu privire la doi posibili investitori care să vină în Parcul Industrial este una potrivită, la momentul actual. În fapt, este vorba despre o firmă din Bucureşti din domeniul prelucrării  unor materiale speciale şi o firmă din Rodna care şi-au arătat intenţia de a veni la Bistriţa. În ceea ce priveşte activitatea firmelor rezidente, Centana şi-a început deja execuţia halei, iar altă firmă ar putea să-şi amenajeze spaţiul în perioada următoare.

Între timp este pregătit concursul pentru un nou manager al societăţii Bussiness Park, după ce a fost bstabilită comisia de evaluare. Noul administrator, Ioan Magda,  asigură interimatul pe o perioadă de 5 luni, până în 15 noiembrie 2018.

 

 

 

 

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]