Gloria 2018 are 6 jucătoare la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Spania!

Gloria 2018 BN va avea 6 jucătoare la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Spania! Este vorba despre Nicoleta Dincă, Laura Moisă, pentru România, Almudena Rodriguez Rodriguez și Alexandrina Cabral Barbosa pentru Spania, Jovana Kovacevic - Serbia și Meike Schmelzer -Germania.
Tricolorele vor juca pentru România în grupa C în compania Norvegiei, a Iranului și Kazahstanului, Serbia va evolua în grupa B alături de Federatia Rusă, Polonia și Camerun; Germania va juca în grupa E în compania Ungariei, Cehiei și Slovaciei, în timp ce reprezentativa țării gazdă, Spania va evolua în compania naționalelor din Austria, Argentina și China.
Primele care vor intra în competiție sunt ibericele, care vor juca meciul de deschidere din 1 decembrie cu Argentina. O zi mai târziu debutează la C.M. din Spania - Germania, care întâlnește Cehia. România și Serbia vor juca primul meci de la mondial în 3 decembrie cu Iran, respectiv Polonia.
Preliminariile se vor încheia în 7 decembrie, o zi mai târziu începând partidele din Main Round. Finalele se vor disputa în aceeași zi, 19 decembrie.
A 25-a ediție a Campionatului Mondial de Handbal Feminin din Spania are loc între 1 și 19 decembrie. Este prima ediție cu 32 de echipe, față de 24 câte au fost până acum.
Mult succes, fetelor! Hai România!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5