Gloria 2018 BN a învins pe Rapid Bucureşti, 34-25 (15-9)!

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud aînvins,în această seară, scor 34-25 (15-9), pe CS Rapid Bucureşti, în etapa a 15-a a Ligii Florilor. Şi de această dată, sala a fost arhiplină, chiar dacă nu întâlneam o echipă de top, tocmai pentru a le da energie bună şi pentru partida de duminică, ultima din grupele Cupei EHF, de la ERD. 

Cu 27 puncte, Gloria se află acum pe locul 4, la egalitate cu CS Minaur Baia Mare care a reuşit un egal cu CSM Bucureşti. 

Au marcat Valentina Ardean Elisei - 7 goluri, Daniela Raţiu - 5, Natallia Vasileuskaya - 5, Andra Moroianu - 5, Laura Pristăvița - 3, Dziyana Ilyina -3, Nicoleta Dincă - 2, Andreea Tetean - 1, Maria Țanc - 1, Bianca Zegrean - 1, Mariana Costa - 1
 
Darly Zoqbi de Paula a avut 11 intervenții reușite din 18 aruncări spre poarta sa (61%),iar  Ljubica Nenezic 10/28 (35%). 
 

Antrenorul principal Horaţiu Paşca s-a arătat mulţumit de jocul fetelor sale, de modul în care au gestionat această partidă.

„E o diferenţă de scor relativ confortabilă pentru noi,Mă bucur enorm că am ieşit sănătoşi din acest meci. Mă bucu din suflet că am câştigat, că am oferit o nouă bucurie şi că suntem neînvinşi acasă, anul acesta, şi ne dorim să continuăm aşa. Vom încerca să ne recuperăm foarte repede pentru că gândul nostru se îndreaptă spre Erd, acolo unde noi vom juca o finală. Cu siguranţă, va fi incredibil de greu, însă avem şansa noastră, suntem în cărţi şi vom merge la Erd să ne-o jucăm pentru a ne califica în sferurile Cupei EHF.  Vreau să mulţumesc publicului pentru atmosfera de astăzi. Întotdeauna ne-au susţinut, am avut câteva momente grele pe parcursul jocului, când Rapid a dat senzaţia că poate reveni, însă trebuie să le felicit pe fete pentru efort, pentru dăruire şi pentru modul în care am reuşit să gestionăm această partidă”, a declarat Horaţiu Paşca.

De cealaltă parte, antrenorul Rapidului, Carmen Amariei a precizat că echipei sale i-au lispit mai multe lucruri, în timp ce Gloria a jucat simplu şi pragmatic. „Au lipsit mai multe lucruri. Pot spune că minusul mare a fost la nivelul porţii. Oricât am încercat să acoperim minusurile, nu am reuşit. Cred că am făcut un meci destul de slab, cu ratări multe, greşeli tehnice neprovocate. Echipa gazdă şi-a făcut temele bine şi a jucat simplu şi direct”, a comentat Carmen Amariei.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5