Gloria 2018 BN pierde în faţa CSM Corona Braşov, 25-27! Calificarea se poate juca la Brașov!

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a pierdut în faţa CSM Corona Braşov, scor 25-27, în turul trei preliminar al Cupei EHF. La pauză, fetele noastre au condus cu 15-13.

         Pentru echipa noastră, au marcat Valentina Ardean Elisei - 8 goluri, Dziyana Ilyina - 4 goluri, Laura Pristăvița - 4 goluri, Natallia Vasileuskaya - 3, Mariana Costa - 2 goluri, Teodora Bloj - un gol, Nicoleta Dincă - un gol, Daniela Rațiu - un gol, Bianca Zegrean - un gol.

 „A fost o premieră pentru noi, o premieră pentru Bistriţa, din păcate, un meci pierdut. Declaram în momentul în care sorţii ne-au hărăzit Corona Braşov că era singura echipă pe care mi-aş fi dorit să o evit, pentru că le cunosc valoarea, au şi un ascendent moral în faţa noastră pentru că, în ultima vreme, am pierdut  în compania lor. Cred că în condiţiile în care am fi fost ceva mai concentraţi, greşelile individuale, Graba au făcut diferenţa. (...) Cu siguranţă că nu totul se termină aici, mai este o manşă, va fi foarte greu, poate că toţi sorţii sunt de partea Braşovului. Atâta timp cât avem o şansă, vom juca până la capăt”, a declarat antrenorul principal Horaţiu Paşca.

Acesta a mai spus că la un meci de asemenea anvergură, cu două echipe bune, şi-ar fi dorit un cuplu de arbitri mai „concentrat”, dar greşelile făcute nu au fost decisive.

Una peste alta, s-a pierdut un meci, nu și calificarea, iar echipa poate să găsească resursele pentru a se califica.  Bistrița ar merita asta, după cum remarca și Laura Pristăvița. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5