Gloria 2018 debutează, mâine, în Polonia, în grupele Cupei EHF ! Fetele noastre efectuează, la această oră, antrenamentul oficial la Lublin

Gloria 2018 debutează în grupele Cupei EHF !
Echipa noastră va juca primul meci în deplasare, în Polonia. Partida cu MKS Lublin va avea loc duminică, ora locală 17.00.
Fetele noastre efectuează la această oră antrenamentul oficial de dinaintea meciului de mâine cu MKS Lublin la Hala Globus.
Gloria 2018 BN joacă în grupa C, împreună cu MKS Lublin din Polonia, ÉRD Handball din Ungaria și Odense Håndbold din Danemarca.

Chiar dacă Gloria 2018 este debutantă în Cupa EHF, mizez pe determinarea, concentrarea și ambiția jucătoarelor noastre, la care se adaugă experiența lor din competițiile europene și nu numai. Avem un lot puternic, echilibrat și vom da totul pentru a avea un parcurs cât mai lung în această competiție și a reprezenta România și județul Bistrița Năsăud cu succes în Europa. Suntem onorați că jucăm în aceasta fază a Cupei EHF. Este o competiție valoroasă, cu echipe foarte bune, știm ca nu va fi ușor, dar Gloria 2018 poate și e pregătită să facă performanță ! Vrem să trecem de faza grupelor și să ajungem cât mai departe în Cupa EHF” - Eugen V. Cosma, director CS Gloria 2018 BN

”Mă bucur că jucăm grupele Cupei EHF pentru munca noastră și pentru suporteri care vor putea să vadă la Bistrița încă cel puțin trei meciuri internaționale în compania unor formații bune ale Europei. Avem șansa noastră și ne-o vom juca până la capăt. Dacă tot suntem aici de ce să nu speram într-o calificare mai departe și de acolo să vedem ce mai urmează” - Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN
CS Gloria 2018 pregătește meciurile din grupele Cupei EHF !

Echipa noastră joacă în grupa C, împreună cu MKS Lublin din Polonia, ÉRD Handballl din Ungaria și Odense Håndbold din Danemarca.

Gloria 2018 va disputa primul meci în deplasare la Lublin în data de 5 ianuarie de la ora locală 17.00.

6 zile mai târziu, în 11 ianuarie de la ora 18.00 este programată prima întâlnire cu publicul bistrițean, cea în compania echipei ERD Handball.

Va urma apoi în 19 ianuarie de la ora locală 15.00 partida din deplasare cu Odense Håndbold.

Danezele sunt așteptate la Bistrița pentru meciul din 26 ianuarie, ora 18.00.

Următorul meci din grupă se joacă tot pe teren propriu, în 2 februarie ora 18.00, în compania polonezelor de la MKS Lublin.

Ultima partida din faza grupelor se va disputa în 9 februarie de la ora locală 17.00 în deplasare în Ungaria, în compania ERD Handball.

Mult succes fetelor !
Hai GLORIA !
Meciul cu Campioana Poloniei -MKS Lublin, puteți să-l urmăriți în direct, la acest link, mâine- 5 ianuarie, de la ora 18.00 ➡️ https://www.ehftv.com/…/mks-perla-lublin-cs-gloria-…/1850680

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5