Gloria scoate la vânzare biletele pentru meciul cu Rapid. Preţurile variază în 5 şi 12 lei

Legitimaţiile de acces la partida pe care Gloria Bistriţa o va disputa duminică în compania Rapidului pot fi achiziţionate începând de vineri, de la casa de bilete numărul 1 (casieria clubului), între orele 10:00-18:00. Sâmbătă, aceeași casă de bilete va fi deschisă în intervalul orar 10:00-16:00, în timp ce duminică, ziua jocului, biletele vor putea fi cumpărate de la ora 9:00 până la 14:00 de la casa de bilete din incinta clubului și în intervalul 14:00-19:00 de la toate casele de bilete.

Prețuri legitimații de acces la Gloria - Rapid București:
12 lei - Un bilet la Tribuna I
10 lei - Un bilet la Tribuna II
5 lei - Sectorul Peluză (aceste legitimații se vând doar vineri și sâmbătă)

Pentru copiii sub 14 ani, copii peste 14 ani, școlari, studenţi, pensionari, persoane cu dizabilităţi sau șomeri, preţul legitimatiei/persoană este de 5,00 lei, cu condiţia prezentării în momentul cumpărării a unui act oficial ce dovedește calitatea susmenţionată - valabil doar pentru sectorul "Peluză".

"Legitimaţiile cu preţ redus de 5 lei se vor putea achiziţiona exclusiv în zona PELUZĂ cu cel târziu o zi înainte de ziua jocului, între orele 10:00 – 16:00, de la Casa de bilete nr. 1 din Bistriţa, str. Parcului, nr. 3 (lângă Sediul ACF GLORIA 1922 Bistrița). În Tribunele: I, II și Peluză adulții care vin însoțiți de copii sub 14 ani vor putea beneficia de locuri alăturate prin plata legitimaţiilor aferente și pentru copii. Nu este admisă prezenţa copiilor fără loc rezervat", se arată în comunicatul Gloriei Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]