Gospodăriile din Ilva Mică, racordate la apă potabilă şi canalizare

Locuitorii din Ilva Mică beneficiază de condiţii de trai civilizate, ca în orice comună europaenă, asta după ce a fost finalizată investiţia în reţeaua de apă potabilă, canalizare și stație de epurare. 

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a participat la recepţia lucrărilor, la invitaţia primarului Aurel Horea şi a viceprimarului Ilie Muşină, dar şi a consilierilor locali.

"Astăzi, după 10 ani de la demararea proiectului, am reușit să recepționăm sistemul de alimentare cu apă, canalizare menajeră și stație de epurare în comuna Ilva Mică. Valoarea proiectului a fost de 2.5 milioane de euro, finanțare asigurată de Compania Naţională de Investiţii, Consiliul Local Ilva Mică și Consiliul Județean. Mă bucur că această investiție va deservi circa 90% din populația comunei, investiție ce cuprinde aproximativ 13 km de rețele de apă, 4.2 km rețele de canalizare și un rezervor de apă de 500 m3.

Felicitări bunului meu prieten, Horea Aurel, primarul comunei Ilva Mică și întregii echipe, pentru că au făcut față tuturor problemelor apărute pe parcursul proiectului și l-au dus la bun sfârșit", precizează preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

 

Comentarii

21/12/16 10:09
ecologistul

Sa speram CA -CAnalizarea nu se reintoarce tat in Somes ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5