Grigore Bradea: Suntem în grafic cu finalizarea obiectivelor prin reabilitare

Afirmaţie făcută de primul gospodar al comunei Chiuza, primarul Grigore Bradea, omul care se implică, se zbate şi se „bate” pentru a obţine fonduri şi a elabora proiecte prin atragerea de cât mai multe sume din bani europeni, guvernamentali şi contribuţie proprie la modernizarea, înfrumuseţarea şi europenizarea frumoasei comune pe care o conduce cu multă dăruire, alături de întreaga echipă a Primăriei şi cei aleşi în Consiliul Local.
Pentru harnicii locuitori din comuna Chiuza s-au realizat, se finalizează sau se vor întocmi proiecte, cu implicarea factorilor de decizie, în primul rând primarul, lucrări în domeniul edilitar, drumuri etc., aşa cum ne-au fost prezentate de edilul comunei, Grigore Bradea.
* Reabilitarea Căminului Cultural Chiuza din fonduri locale şi guvernamentale, aflându-se în faza finală la acoperirea şarpantei.
* Începerea asfaltării D.C. 39 (Drum Comunal) Piatra – Mireş, pe o distanţă de 6,2 km, existând contract cu CADR, fiind primiţi 400.000 lei prin H.G. 577, câştigătorul licitaţiei şi executantul lucrării este firma „Miron Construct”.
* Se află în faza de depunere a proiectului pentru „Centrul Cultural Chiuza” (sediul fostei Primării), pe Măsura 131 în cadrul G.A.L. „Ţinutul Haiducilor”, care va consta în reabilitarea completă a fostului sediu, devenind un centru cultural modern, urmând ca în perioada imediat următoare să se organizeze licitaţie pentru lucrare.
* Şi cum bunul şi harnicul gospodar îşi face „iarna car şi vara sanie”, aşa şi la Chiuza s-a realizat aprovizionarea cu lemne pentru iarna 2013/2014 la toate şcolile de pe raza comunei, în cantitate de 200 mc.
* Începând cu 10.07.2013 se vor efectua zugrăveli şi tencuieli la şcolile din comună, cât şi la Primăria Chiuza.
Deci, se confirmă afirmaţia poporului că „Omul sfinţeşte locul”.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]