Haltere: Monica Csengeri de la CSM Bistriţa, dublă medaliată cu aur, la Europene

Monica Csengeri, legitimată la CSM Bistriţa, a obţinut 2 medalii de aur (la total și smuls) și un argint (la aruncat) la categora 48 kilograme, la Campionatele Europene de haltere pentru juniori (U20) și tineret (U23) de la Eilat (Israel).

Potrivit Federației Române de Haltere, citate de Agerpres, Monica Csengeri a ridicat la stilul smuls 78 kg, performanță cu care a obținut medalia de aur, instalându-se pe primul loc și pentru continuarea concursului. La aruncat, Monica Csengeri a avut, de asemenea, o comportare remarcabilă, cu o medalie de argint, după rezultatul de 90 kg, care i-a asigurat, de asemenea, și titlul european de junioare la totalul olimpic, cu 168 kg.

La total, locul secund a fost ocupat de Iana Mohina (Rusia), la distanță apreciabilă de reprezentanta noastră — 161 kg, în timp ce bronzul a revenit unei sportive din Turcia, Gamze Karakol, cu 154 kg.

Potrivit Agerpres, la actualele campionate europene, delegaţia României, care este condusă de președinteleNicu Vlad, este alcătuită din 16 sportivi, care vor concura până pe 10 decembrie, atât în competiția juniorilor, cât și la tineret.

 

 

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]