alp
 

Handbal feminin: CSM Bistriţa a cucerit Cetatea Devei, scor 35-25

Echipa de handbal feminin CSM Bistriţa a reuşit cea de a doua victorie în Liga Naţională, după ce a dispus de CSM Cetate Deva, contracandidata directă la promovare, din sezonul trecut. Fetele au vrut să se revanşeze faţă de partida pierdură la Bistriţa în faţa U Cluj şi să-şi mobilizeze fanii pentru meciul de joi, 29 septembrie, cu HCM Râmnicu Vâlcea. 

         Dacă în prima repriză, CSM Bistriţa a fost condusă şi la 4 goluri, pe final şi-a revenit şi a reuşit să egaleze la 14. În repriza a doua, bistriţencele s-au impus, au preluat conducerea şi astfel au reuşit să învingă cu 25-35.

Pentru CSM Bistriäa au marcat Oana Chirilă – 10 goluri; Laura Pristăvița, Oana Cîrstea, Magda Paraschiv - câte 4 goluri, Daniela Crap, Daniela Rațiu- câte 3 goluri, Andreea Bărbos, Gabriela Preda- câte 2 goluri şi Szabo Szilvia, Marinele Gherman, Denisa Dorhoi - 1 gol. 

Cristina Sîntămărean a salvat 23 mingi din 38, având un procentaj de 60%, apărând și două aruncări de la 7 m. Ana Maria Măzăreanu a avut o pondere de 33% a mingilor salvate.

Din această etapă a patra a Ligii Naţionale, mai sunt de disputat 3 partide, CSM Bistriţa fiind deocamdată pe locul 4, cu 6 puncte, cu 109 goluri marcate şi 107 primite. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]