Handbal feminin: CSM Bistriţa a pierdut, demn, partida cu CSM Bucureşti, 34-27

CSM Bistriţa a fost învinsă, în deplasare, scor 34-27 (16-15) de  CSM Bucureşti, care a cucerit cel de al treilea titlu de campioană. Partida a deschis etapa a 23-a a Ligii Naţionale la handbal feminin.

Echipa antrenată de Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan a făcut o primă repriză foarte bună, conducând şi la o diferenţă de 3 goluri, dar spre final a fost depăşită, asta după ce a ratat şi o lovitură de la 7 metri. Oana Chirilă, Daniela Raţiu, Magda Paraschiv, Gabriela Preda, Laura Pristăviţa şi Szilvia Szabo au înscris în prima parta a meciului, Ana Maria Măzăreanu reuşind trei parade. 

După pauză, CSM Bucureşti a pus stăpânire pe meci, conducând în permanenţă, şi la o diferenţă de 5 goluri. Bistriţa a avut şansa să egaleze la 25, dar a ratat oportunitatea, iar apoi campioanele nu au mai dat nicio şansă echipei noastre. Pe final, diferenţa putea fi redusă, dacă Bistriţa nu rata consecutiv câteva faze. 

Pentru CSM Bistriţa au evoluat Ana Maria Măzăreanu şi Cristina Sîntămărean - portari, Laura Pristăviţa (6 goluri), Szilvia Szabo (6), Oana Chirilă (5), Magdalena Paraschiv (4), Daniela Raţiu (4), Gabriela Preda (2), Simina Vezentan, Irina Ivan, Marinela Gherman, Oana Cîrstea, Daniela Crap. Denisa Dorhoi şi.Andrada Maior Paşca au figurat pe lista de joc.  

"Dorim să mulţumim suporterilor care au venit la Bucureşti pentru a ne susţine, dar şi tuturor celor de acasă care ne susţin necondiţionat", a transmis staff-ul CSM Bistriţa. În tribunele Sălii Polivalente din Bucureşti s-au aflat preşedintele CJ, Emilo Radu Mildovan, secreatrul de stat Alexandru Pugna, deputaţii Doina Pană şi Daniel Suciu, 

         CSM Bistriţa rămâne cu 21 puncte. Etapa viitoare, în 9 aprilie, suporterii vor putea să le susţină pe fete în partida cu  Danubius Galaţi. În 23 aprilie, în penultima etapă, Bistriţa va juca în deplasare la  HC Zalău, pentru ca finalul să fie tot acasă, o partidă dificilă, cu CSM Roman.  

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]