Handbal "Gloria 100". Echipa noastră, pe locul 2! Ștefana Pașca - Cea mai bună jucătoare, Alexandra Timiș - golgheter

Bistrița a găzduit timp de trei zile un turneu de junioare 3 și junioare 2! Trofeul "Gloria 100" a fost câștigat de echipa CSS Făgăraș. Pe locul secund s-a clasat echipa noastră - CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, iar pe 3 CSM Târgu Mureș. Locul 4 i-a revenit echipei Sporting Ghimbav, iar locul 5 handbalistelor de la CS VM Zalău.
Anastasia Trâmbițas de la CSS Făgăraș a fost declarată "Cel mai bun portar"; jucătoarea Gloriei 2018, Alexandra Timiș - Golgheterul competiției, iar Ștefana Pașca (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud) - "Cea mai bună jucătoare" a turneului.
Premierea sportivelor și a echipelor a fost efectuată de directorul Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud - Eugen V Cosma.
Au fost trei zile de handbal frumos, de calitate, cu faze spectaculoase, goluri multe, emoție, bucurie și...prietenie înainte de toate. Suntem convinși ca multe dintre sportivele participante la turneul de la Bistrița vor ajunge în câțiva ani la loturile naționale și vor aduce rezultate pentru România și echipele de club la care vor evolua.
Vă felicităm pentru tot ceea ce ne-ați oferit pe semicerc și vă mulțumim tuturor pentru participare!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5