Handbalul, sport naţional. Lotul de senioare s-a întâlnit cu fanii bistriţeni

Câteva sute de bistriţeni au participat la antrenamentul deschis publicului al echipei naţionale de handbal a României, una dintre cele mai iubite echipe naţionale. Antrenamentul a fost condus de antrenorul second Horaţiu Paşca. La finalul acţiunii, componentele lotului naţional au acordat autografe şi au participat la o sesiune foto alături de fanii acestui sport.

Din staff-ul echipei naţionale a făcut parte şi kinetoterapeutul CSM Bistriţa, Cătălin Ratiu, la această acţiune fiind convocată şi Ana Maria Măzăreanu.

Pentru această acțiune, care s-a desfăşurat în perioada 10-13 aprilie, au fost convocate Denisa Dedu, Nicoleta Dincă, Laura Chiper şi Andreea Pricopi de la ACS Corona 2010 Braşov, Yulyia Dumnaska şi Cristina Zamfir de la SCM Craiova, Ana Maria Măzăreanu de la CSM Bistriţa, Ana Maria Iuganu de la HC Roman, Ana Maria Chiricuţă şi Mădălina Conache, Ştefania Florea de la CSU Danubius Galaţi, Gabriela Perianu, Eliza Buceschi, Gabriela Szucs şi Aneta Udriştoiu de la HC Dunărea Brăila, Andreea Molnar-Adespii şi Nicoleta Safta de la HCM Râmnicu Vâlcea, Laura Popa de la CS Dinamo Bucureşti, Ana Maria Drăguţ de la HC Zalău, Cristina Laszlo  de la U Cluj. Staff-ul a fost condus de Horaţiu Paşca, antrenor secund, alături de Fort Mauri Jaume-maseur, Cătălin Raţiu-maseur, Radu Cherehi –analist video şi Florin Ciocoiu-medic.

   „Bistrița a fost scena handbalului românesc! Vedetele naționalei de handbal a României s-au antrenat pentru prima dată de când avem Sala Polivalentă din Bistrița, în orașul nostru. Este un dar al antrenorului secund al Naționalei de handbal, antrenorul CSM Bistrița, Horațiu Pașca, pentru suporterii și iubitorii handbalului bistrițean.

Încet dar sigur, handbalul devine un sport tot mai îndrăgit de publicul bistrițean. Am avut o surpriză foarte plăcută în această seară când Sala Polivalentă a fost aproape plină. Mulțumim Horațiu Pașca pentru acest gest frumos!”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5