Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN: Ne dorim foarte mult să terminăm pe un loc care să ne permită să jucăm în cupele europene

Antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a anunţat, la primul antrenament al echipei de handbal feminin, programul de pregătire pentru perioada următoare şi obiectivul pe care şi l-a propus pentru acest sezon competiţional ce va debuta în 27 august.

         „Mă bucur foarte mult că ne-am reunit, ne-a lipsit această chestie. Le povesteam şi fetelor că de fiecare dată când începe un nou sezon, am emoţii. M-am bucurat să le văd pe toate sănătoase, lipsesc Natalia Savchyn, Almudena Rodriguez şi Mariana Costa. Ele sunt conform legii, în izolare la domiciliu. Vor expira cele 14 zile până în momentul când vom pleca la mare şi se vor alătura lotului. Luni vom pleca pentru un stagiu de 12 zile la Mamaia. Mi-am dorit foarte mult nisipul pentru că anul trecut ne-a ajutat. E o perioadă destul de lungă de pregătire, dar venită după o perioadă foarte mare de inactivitate şi avem nevoie de a intra treptat în efort pentru a evita accidentările. Toate fetele par dornice să-şi reia activitatea”, a declarat Horaţiu Paşca.

         Acesta s-a arătat încrezător că nivelul de pandemie va scădea şi în ţara noastră, pentru ca întâlnirea cu suporterii să fie cât mai rapidă.

         „Sper din tot sufletul ca până la începutul jocurilor amicale, nivelul de pandemie din România să scadă spre zero, să putem relua activitatea precompetiţională şi competiţională cât mai aproape de normalitate, pentru că ne e dor şi de suporterii noştri. În condiţiile în care vom reuşi să jucăm meciurile amicale fără spectatori, vom încerca să găsim o cale de a transmite meciurile live astfel încât suporterii niştro să nu fie privaţi de a vedea echipa la lucru”, a mai spus Horaţiu Paşca.

         Antrenorul principal al Gloriei a menţionat că obiectivul clubului este clasarea pe un loc care să permită accederea în cupele europene.

         „O luăm de la capăt în fiecare an. Întotdeauna vii cu alte obiective, întotdeauna îşi doreşti  să crești. Perioada asta – primul antrenament, întâlnirea cu oficialii – este încărcată de emoţie. Normal ar fi ca noi să ne propunem ca la finalul acestui sezon să terminăm pe un loc care să ne permită să jucăm în cupele europene, pentru că am fost acolo.

Din păcate, un loc 6 în sezonul recent încheiat nu ne bucură şi nu ne avantajează sub nicio formă. Aşa e viaţa, campionatul s-a întrerupt într-un moment total nepotrivit pentru noi, dar am trecut peste asta. Ne dorim foarte mult ca la finalul sezonului să ocupăm un loc care să ne permită să jucăm anul competiţional viitor în cupele europene”, a încheiat Horaţiu Paşca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5