Ia-ţi părinţii de mână şi vino la întâlnirea cu Gaşca Zurli! Se aprind luminile din faţa Consiliului Judeţean

 

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud îi invită pe cei mai mici bistriţeni să vină la întâlnirea cu cea mai iubită trupă de animaţie din România. După concertul mult aşteptat, vor fi aprinse şi luminile festive din faţa Palatului Administrativ.

„Nu uitați! Luni, 30 noiembrie, începând cu ora 16:30, vă invit la cel mai așteptat eveniment pentru copii din acest final de an: concertul cu Gașca Zurli și aprinderea luminilor în parcul din fața Consiliului Județean!

Și eu aștept cu mare entuziasm seara zilei de 30 noiembrie pentru a-mi amiti de frumoasa mea copilărie din satul Chintelnic și pentru a retrăi cântecele copilăriei fiicei mele Beatrice! Va fi o ocazie bună pentru noi, cei trecuți de ceva timp de perioada copilăriei, de a ne aminti de copilul din noi!”, spune preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan.

***

Spectacolele Gașca Zurli sunt educative şi nu doar copiii se distrează ci și adulții care pleacă mereu cu zâmbetul pe buze. Spectacolele Gașca Zurli sunt interactive, fiecare copil participând efectiv. În spectacolele Gașca Zurli binele învinge întodeauna răul. De la niciun spectacol nu lipsește Zâna Bună, cea care îi învață pe copii cât de importante sunt în viață dorințele.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu trebuie să ratezi acest moment cu copilul tău. Şi apoi, cine nu a auzit ...”Am o căsuţă mică”?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5