Ilva Mică: Aurel Horea, în tandem cu viceprimarul Ilie Muşină, pentru al cincilea mandat

La Ilva Mică, administraţia locală îşi continuă parcursul şi în mandatul 2020-2024 aşa cum s-a întâmplat în ultimii 16 ani, într-o formulă câştigătoare, primar Aurel Horea-viceprimar Ilie Muşină.

"Stimați cetățeni, a avut loc ședința Consiliului Local Ilva Mică, în cadrul căreia au depus jurământul consilierii locali, validați de către instanță, care nu au participat la ședința de constituire a Consiliului Local. De asemenea, s-a ales și organizat componența comisiilor de specialitate ale Consiliului local al Comunei Ilva Mică .

 

Vă mulțumesc din nou pentru votul de încredere acordat în 27 septembrie, pentru că mi-ați dat prilejul de a avea lângă mine o echipă muncitoare și dedicată de consilieri locali!

Echipele performante trebuie să rămână la fel, astfel că astăzi domnul Ilie Mușină a fost votat din nou ca viceprimar de consiliul local! Dezvoltarea unei comune nu se poate decât prin muncă constantă, iar noi am demonstrat că putem realiza acest lucru!", este mesajul transmis de primarul Aurel Horea.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5