Ilva Mica: Pieton in stop cardio- respirator, după ce se pare că a fost lovit de mașină

Un pieton este in stop cardio respirator, după ce se pare că a fost lovit de mașină, in loc. Ilva Mica. Intervine un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, transmite ISU BN.
Update politie:

În această seară, a fost sesizat prin 112 faptul că, în localitatea Ilva Mică, o persoană este căzută pe marginea drumului național 17D, în stare de inconștiență.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii de la Rutieră, a rezultat faptul că persoana în cauză ar fost victima unui accident rutier și, în timp ce s-ar fi deplasat cu bicicleta, ar fi fost lovită de un autovehicul, care a părăsit locul accidentului.Polițiștii au identificat victima în persoana unui bărbat de 52 de ani, din Ilva Mică care, din păcate, a decedat.

O echipă formată din polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Orașului Sângeorz-Băi și criminaliști efectuează cercetări și măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere a conducătorului auto implicat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5