INAUGURAREA BAZEI SPORTIVE MODERNIZATE DIN PRUNDU BÂRGĂULUI

Vechea bază sportivă din Prundu Bârgăului, renovată şi modernizată, după un efort care s-a realizat în aproape trei ani de zile, printr-o investiţie guvernamentală beneficiată de O.G. nr. 7/2007 privind "Programul de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural", a fost inaugurată vineri 14 octombrie 2011 în prezenţa primarului Ilie Avram, a preşedintelui clubului Heniu, George Ruscău, a consilierilor locali şi a invitaţilor: deputat Ioan Ţintean, directorul DJST, Raoul Zanca, viceprimarul municipiului Bistriţa, George Avram, vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Titus Feier, şi alte oficialităţi judeţene, şi locale.

Actuala arenă sportivă a echipei Heniu Prundu Bârgăului are un teren de fotbal cu lungimea de 100 m şi lăţimea de 68 m, fiind înconjurat de o pistă de zgură pentru atletism, o tribună, parţial acoperită, cu o capacitate de 200 de locuri, vestiare pentru jucători şi arbitri, cu băi şi duşuri, la apă curentă şi caldă, un teren sintetic cu instalaţie de nocturnă şi o tribună aferentă, cu 75 de locuri. Terenul de fotbal este dotat cu instalaţie de aspersoare automate, conectate la un sistem electronic cu programare.

Arena modernizată a primit binecuvîntarea preoţilor Ioan Jauca şi Vasile Turc, dar şi botezul unei scurte ploi a primelor partide desfăşurate între echipele gazde şi cele din Maieru, ale juniorilor, finalizate cu un scor egal (3-3), respectiv ale seniorilor, în care bârgăuanii au învins fără drept de apel, cu scorul de 4-1, dar şi ratând un penalty.

(Vom reveni cu detalii în “Gazeta de Bârgău” din 26.10.2011.)

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]