A început pregătirea ţăranilor lideri din GAL Ţinutul Haiducilor. Încă te mai poţi înscrie !

Asociația Parteneriat GAL Ținutul Haiducilora a anunţat recent începerea cursurilor pentru procesarea produselor locale.
Deja au avut loc primele sesiuni de instruire a potențialilor beneficiari cu privire la măsurile ce sunt finanțate prin Strategia de Dezvoltare Locală (SDL) – grupa de Producție/Colectare și Procesare lapte de vacă – unități de procesare de capacitate mică/mare, urmată de instruirea potențialilor beneficiari a grupei Producție/Colectare/Procesare lapte de oaie/capră – unități de procesare de capacitate mică.
Pot participa la instruire toți cei interesați să obțină finanțare prin accesarea măsurilor din Strategia de Dezvoltare Locală GAL Ținutul Haiducilor.
***
Se prelungeşte perioada de înscriere pentru ţăranii lideri din Ţinutul Haiducilor

Asociația Parteneriat GAL Ținutul Haiducilor a anunțat prelungirea înscrierilor pentru pregătirea țăranilor care doresc să obțină finanțare prin GAL Ținutul haiducilor pentru:
 procesare produse locale
 vânzarea produselor agricole în fermă și direct către consumator
 ateliere meșteșugărești
 locuință agroturistică
 ferma pedagogică
 certificarea produselor prin scheme de calitate
Perioada în care doritorii se pot înscrie se prelungește începând cu data de 4 ianuarie 2018 până la data începerii cursurilor.
Înscrierea se face la sediul GAL Ținutul Haiducilor, Beclean, Zona de Agrement Figa, nr. 22, județul Bistrița-Năsăud, de luni până vineri între orele 10.00-14.00 în baza cărții de identitate și a Fișei de înscriere pe care doritorii o vor primi și completa în momentul prezentării la sediul GAL Ținutul Haiducilor.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]