Indemnizaţii de creşerea copilului, de peste 1000 de euro! Poliţiştii fac cercetări pentru înșelăciune și fals în înscrisuri

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat, luni, din oficiu și au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. O femeie de 31 ani, din Bistrița, din 2019 și până în prezent, ar fi solicitat acordarea indemnizației de creștere a copilului, totodată declarând în mod fals că ar fi desfășurat activități independente și că a obținut venituri în urma desfășurării acestor activități în lunile anterioare nașterii copilului, beneficiind astfel pe nedrept de indemnizația de creștere a copilului, respectiv 4894 lei/lună, transmite ag. pr. Paul Rodilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.
***
De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. O femeie de 29 ani, din Bistrița, din 2019 și până în 2020, ar fi solicitat acordarea indemnizației de creștere a copilului, totodată declarând în mod fals că ar fi desfășurat activități independente și că a obținut venituri în urma desfășurării acestor activități în lunile anterioare nașterii copilului, beneficiind astfel pe nedrept de indemnizația de creștere a copilului, respectiv 6786 lei/lună.

***
Un alt dosar a fost decshis de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Un bărbat de 32 ani din Spermezeu, din 2019 și până în 2020, ar fi solicitat acordarea indemnizației de creștere a copilului, totodată declarând în mod fals că ar fi desfășurat activități independente și că a obținut venituri în urma desfășurării acestor activități în lunile anterioare nașterii copilului, beneficiind astfel pe nedrept de indemnizația de creștere a copilului, respectiv 4562 lei/lună, menţionează ag. pr. Paul Rodilă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5