Înfrângere în primul meci al anului. CSM Bistriţa – Măgura Cisnădie 26-29

CSM Bistriţa a pierdut partida disputată miercuri seara în compania formaţiei Măgura Cisnădie, scor 26-29 (11-17), contând pentru etapa a 11-a din Liga Naţională. Fetele antrenate de Horaţiu Paşca au început bine meciul, conducând şi la două goluri, dar uşor, uşor au cedat şi diferenţa a fost de şase goluri la pauză. La revenire, bistriţencele au părut că vor putea reduce decalajul, s-au apropiat şi la un gol, însă nu au gestionat cel mai bine punctele cheie şi formaţia oaspete şi-a adjudecat cele 3 puncte.

„Urăsc să trăiesc o repetiţieîn fiecare an. Şi anul trecut am pierdut meciul cu Zalăul acasă, meciul de debut. Îmi pare rău, cred că la un moment dat am avut meciul în mână, puteam să revenim, ne-am apropiat la un gol. Din păcate, momentele cheie pe care le-am avut în a doua repriză nu am reuşit să le fructificăm în favoarea noastră. În prima repriză am început bine, apoi din minutul 18 până în minutul 30 ne-ampierdut lucuditatea pe atac, am avut şi ceva probleme în apărare şi cm acolo s-a scris istoria jocului. Le voi felicita pe fete pentru a doua repriză, pentru modul în care au luptat, pentru modul în care au încercat să revină în joc şi nu au renunţat până la capăt”, a declarat antrenorul Horaţiu Paşca.

Acesta a mulţumit publicului că a fost din nou alături de echipă, sala fiind plină şi de această dată, expriminându-şi speranţa că suporterii vor avea încredere în continuare în echipă.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre din acest meci a fost Oana Chirilă cu 6 reușite. Au mai marcat Alexandra Orșivschi (4), Daniela Rațiu (4), Magdalena Paraschiv (4), Irina Ivan (3), Almudena Rodriguez (2) și Laura Pristăvița (2) și Szilvia Szabo (1 ). La portari, Ana Maria Măzăreanu a salvat 5 din cele 26 de mingi aruncate de jucatoarele oaspete pe poarta sa (19 %), în timp ce Cristina Sîntămărean a prins 4 din 12 mingi (33%).

Etapa viitoare, CSM Bistriţa va juca sâmbătă. 13 ianuarie, cu CS Rapid USL Metrou Bucureşti, de la ora 16.00. Meciul va fi transmis pe TVR 2.

         „Urmează o deplasare extrem de dificilă la Rapid. Avem o zi să pregătim jocul, iar apoi vineri plecăm. Se adunăşi oboseală. Azi a fost un meci extrem de intens şi foarte mult fizic, însă nu avem decât să ne recuperăm repede şi să trecem repede peste această înrângere. La Rapid, e o sală extrem de grea, nu neapărat din cauza jocului prestat de echipa gazdă, ci din cauza publicului. E o sală mică, în care galeria Rapidului cântă 60 de minute. În meciul cu Rapid, dacă au o singură ocazie de a intra în joc sau să le crească moralul, sunt foarte greu de oprit”, a mai spus antrenorul principal al CSM Bistriţa.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]