Ing. Andrei Vieriu a renunţat la mandatul de director general al LDP

Ing. Andrei Vieriu a renunţat la mandatul de director general al SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA, funcţie pe care nu o va mai deţine începând cu data de 1 iunie 2018. Acesta îşi va continua cariera profesională în mediul privat, deocamdată necunoscându-se numele celui care va prelua interimatul la conducerea LDP.

         Potrivit ing. Andrei Vieriu, activitatea LDP SA îşi continuă parcursul, firma având contracte viabile cu diverse entităţi, lucrând deja pe strada Colibiţei (municipiul Bistriţa), în Budacu de Jos, Miceştii de Câmpie, pe tronsonul de drum judeţean 162  Visuia – Silivaşu de Câmpie, finalizând deja întreţinerea pe timp de vară a drumurilor judeţene pietruite.

         Zilele acestea va fi dat publicităţii şi auditul activităţii LDP, firma încheind anul trecut cu pierderi, pe care preşedintele Consiliului Judeţean le-a catalogat „nesemnificative la o societate comercială de o asemenea dimensiune”.

         Ing. Andrei Vieriu este absolvent al Facultăţii de Construcţii, Secţia Căi Ferate Drumuri şi Poduri de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, înainte de a veni la LDP activând timp de şase ani la două firme de construcţii. În perioada 2015-2017 a fost director tehnic în cadrul LDP, după care a avut un mandat de director general. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5