Ing. Ec. Mircea Taloş: Am schimbat radical mesajul meu

Dragii mei ,
Am schimbat radical mesajul meu, bazat inițial pe analize socio-economice comparative, pe proiecte și programe de dezvoltare, obligat fiind de realitățile crude constatate cu ocazia vizitelor făcute în peste 100 de localități. Majoritatea satelor județului, ca și ale țării de altfel, au fost luate în stăpânire de o încrengătură de personaje mediocre, obrăznicite și îmbuibate, o șleahtă de sorginte ruso-orientală, care, profitând de buna credințăși omenia specifice românilor, se comportă ca niște jupâni haini, în loc să fie ei servitorii plătitorilor de taxe și impozite. S-a ajuns până acolo încât oamenii harnici și muncitori trăiesc cu o teamă continuă de a nu-i supăra pe mai marii zilei, roșii, portocalii sau albaștri - niște patibulari de-a dreptul.
În plus, aproape toate investițiile realizate din banii publici sau europeni sunt de o calitate îndoielnică, sub standardele europene, cauza principală fiind incompetența și corupția ordonatorilor principali și secundari de credit. În același timp, miliarde de euro din sumele alocate României de Uniunea Europeană, sume nerambursabile, rămân nefolosite din cauza fricii încrengăturii mafiote față de rigorile europene, de calitatea înaltăși preturile rezonabile impuse de Bruxelles. Sunt preferate alocările bugetare guvernamentale, județene sau locale, care sunt incontrolabile, legislația strâmbă a ciumaților permițând investiții inoportune, păguboase și prețuri aberante ce aduc câștiguri nesimțite și nemeritate, care permit corupților săîși construiască domenii fabuloase, să dețină mașini luxoase, iahturi, elicoptere și avioane propriiși săîși satisfacă slugarnicii, amantele și clientela personală sau partinică.
Asfalt trântit pe vechile ulițe, pârtii de nămol, gropi neecologice, infrastructură de utilități realizată anapoda, sistem de sănătate preventivă lamentabil, grija față de persoanele bătrâne și cu dizabilități aproape inexistentă. Nu aceasta este țara pe care vreau să o las nepoților mei.Văîncurajez să nu îi mai alegeți pe semidocții care au infestat partidele politice aflate pe “val”.
Toți cei ce vă invadează străzile cu panouri și pancarte costisitoare, casele prin televiziunile și posturile de radio aservite corupților, pot fi trimiși la muncă cinstită, în mediul privat, prin votul dumneavoastră.
Acordându-le în continuare votul, îi încurajați să fure, să vă sfideze și să vă umilească atunci când aveți nevoie de un serviciu public, pentru care ei primesc salarii nesimțite. Eliminându-i, scăpăm țara de incompetență, de corupție, hoție, șpagă, nepotisme și putem realiza:
- infrastructură rutieră la standarde europene și la costuri rezonabile;
- infrastructură de alimentare cu gaze, apăși alte utilități ca în Occident;
- infrastructură de sănătate publică axată pe prevenție și cea socială capabilă să aibă grijă de bătrâni și persoane aflate în nevoie;
- infrastructură de mediu bazată pe colectarea selectivă, reciclareași valorificarea deșeurilor menajere;
Împreună salvăm neamul românesc, dând de pământ cu tagma jefuitorilor!
Ing .Ec Mircea Talos

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5