Ing. Flaviu Moldovan de la Direcţia Agricolă s-a pensionat. Fostul primar de Miceşti nu renunţă, însă, la agricultură

Inginerul zootehnist Ioan-Flaviu Moldovan, fost şef serviciu în cadrul Direcţiei pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud, s-a pensionat, ce-i drept, anticipat, în luna februarie. După o viaţă dedicată agriculturii, inginerul Moldovan îşi doreşte să fie sănătos  şi să aibă o pensie lungă. De muncit are, pentru că agricultura este un mod de viaţă la care nu poţi renunţa.

Flaviu Moldovan a lucrat mulţi ani în sectorul zootehnic, a fost timp de două madate primarul comunei Miceştii de Câmpie.  În vara anului 2008, a revenit la meseria de bază, la Direcţia Agricolă, unde a deţinut, de-a lungul vremii, mai multe funcţii, ultima fiind de şef serviciu.  

***

Familia inginerului Flaviu Moldovan lucrează circa 100 hectare de teren, în proprietate sau arendă, deţinând şi o fermă de vaci cu lapte, cu peste 50 capete. Acesta deţine jumătate din întreprinderea familială Ana Moldovan, împreună cu soţia sa care este directorul Şcolii Gimnaziale din localitate, dar şi 50% din părţile sociale ale SC Agrofam SRL, firmă care are ca obiect de activitate „activităţi auxiliare pentru producţia vegetală”.

„Sănătate să fie, că de lucreu este”, ne-a spus fostul primar.

Pensionarea este rodul muncii de o viaţă, al unei cariere  profesionale, al dedicării. Este şi înţelepciunea unui nou început. Ne alăturăm celor care îi urează sănătate, împliniri şi o primăvară în suflet.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]