Instituţia Prefectului, după 4 zile de carantină la Bistrița: Vom reuși doar împreună să depășim și această perioadă! Hai să punem virusul în izolare!

Municipiul Bistrița: Ziua 4 de carantină. Încă 10 zile de provocări
Încheiem cea de-a patra zi de când restricțiile propuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud pentru a limita și restrânge numărul de cazuri de CoVid-19 din Bistrița au intrat în vigoare.
Mulțumim cetățenilor pentru respectarea intervalului orar de cumpărături destinat persoanelor cu vârsta peste 65 ani, mulțumim tuturor pentru răbdarea de a aștepta la coadă pentru a intra în supermarketuri, mulțumim celor din afara zonei carantinate care aleg să nu vină în oraș pentru a-și procura alimentele din altă parte, precum și tuturor reprezentanților magazinelor pentru efortul de a limita accesul clienților în spațiile comerciale.
De asemenea, mulțumim tuturor celor care înțeleg că avem nevoie de o pauză de la activitățile obișnuite de weekend și de socializare pentru că înțeleg că distanțarea socială este esențială pentru combaterea răspândirii Coronavirusului.
Continuăm campania de informare și conștientizare a pericolului pe care acest virus, precum și răspândirea sa, le reprezintă pentru comunitate. Lupta pentru limitarea numărului de cazuri este o luptă pe care o purtăm pentru sănătatea noastră, a celor dragi nouă, a celor vulnerabili. Respectarea măsurilor care contribuie la combaterea răspândirii virusului este modul nostru de a arăta respect și, totodată, sprijinul pentru cadrele medicale care oferă neobosite, zi și noapte, de nouă luni, îngrijiri bolnavilor.
Vom reuși doar împreună să depășim și această perioadă!
Totodată, vă mulțumim că vă informați doar din surse oficiale!
Pe prima pagină a https://bn.prefectura.mai.gov.ro/ găsiți toate informațiile legate de perioada de carantinare, precum și modele de declarație pe propria răspundere și adeverință pentru angajatori.
Hai să punem virusul în izolare!

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5