Internetul a vuit! Iată adevărul ! Primarul Ovidiu Creţu le răspunde celor ce au postat fotografia cu un cablu presupus rupt, la telescaunul de la Pârtia „Cocoș”: E un marcaj cu bandă scotch

Nici nu a fost inaugurată bine pârtia că părerile au început să circule. Unele pro, altele contra.  Primarul Ovidiu Creţu le răspunde celor ce au postat fotografia cu un calblu presupus rupt, ce a făcut ieri internetul să vuiască.  Politicienii s-au bucurat şi au pus şi ei fotografia pe conturile de socializare. Cu fel şi fel de comentarii. 
În urma semnalelor primite în cursul serii de ieri, referitoare la posibile probleme apărute la instalația de urcare cu telescaunul de la Pârtia „Cocoș”, au fost făcute verificări amănunțite care nu au relevat nici o problemă tehnică care să pună sub semnul întrebării siguranța utilizatorilor sistemului de urcare. În ceea ce privește fotografia care a stat la baza acestei suspiciuni pot să confirm faptul că nu este vorba de o defecțiune a cablului ci de un marcaj cu bandă tip scotch folosit la ultima verificare a sistemului de transport cu telescaunul.
Îi asigur pe toți cei interesați nu există nici cel mai mic pericol din acest punct de vedere și vă adresez din nou invitația de a vă bucura de facilitățile oferite de Pârtia „Cocoș” acest nou spațiu de agrement pus la dispoziția dumneavoastră.
                                   
             Primarul municipiului Bistriţa
                Ovidiu Teodor Creţu
 

Comentarii

29/01/18 09:47
Ideie ...

Pai, normal ca oamenii sunt ingrijorati, pe fondul atator evenimente negative. Foarte bine ca au sesizat, s-a verificat si pericolul nu exista ! Nu s-a suparat nimeni ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]