Interpretul Nicolae Cioanca şi-a depus candidatura independentă pentru funcţia de deputat

Nicolae Ilie Cioanca, cel care şi-a dat demisia din PSD şi a renunţat la poziţia 4 pe lista formaţiunii, candidează ca independent pentru un mandat de deputat în circumscripţia Bistriţa-Năsăud. Candidatura sa a fost înregistrată la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 6 Bistriţa-Năsăud.

De profesie economist, acesta este director general al postului de Radio Balada. Nicolae Cioanca este angajat al Ansamblului Profesionist „Dor Românesc” şi a deţinut în trecut şi funcţia de director adjunct al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa. A candidat pentru funcţia de primar al comunei Tiha Bârgăului, dar şi pentru cea de consilier judeţean, însă pentru ultima demnitate era incompatibil.

 

Comentarii

04/11/20 10:23
cititor

Hiiii....ioi... ! Si daca va fi ales, cand i se va da cuvantul sa faca o propunere ... din " scaunele Parlamentului " ... cu siguranta va cuvanta ca si fostul deputat Dolanescu ( fie-i tzarana usoara ) ... " hapoi m-am nascut intre Carpaaaatzi... mai dorule maaaai... " !
Asa suntem noi romanii ... cand ajungem la necaz, strigam, plangem, zbieram sau urlam pe drumuri... s-i... " ardem o cantare " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5