Intervenţii ISU

*Joi, 19 iulie, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” a fost anunţat despre faptul că, într-o gospodărie individuală de pe raza localităţii Josenii Bîrgăului, au fost găsite două proiectile explozive trasor calibru 76 mm.
Un echipaj pirotehnic din cadrul inspectoratului s-a deplasat de urgenţă la locul indicat pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportul şi depozitarea muniţiei rămase neexplodate.

*Un echipaj de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa s-au deplasat în Şieut, comuna Şieu pentru a interveni la un accident rutier produs la intrarea în localitate.
,,În urma accidentului, şoferii celor două autoturisme implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru unul dintre aceştia, pompierii militari au fost nevoiţi să execute manevre de descarcerare pentru a-l extrage în condiţii de siguranţă.
Victima a fost predată echipajului medical pentru acordarea primului ajutor la locul accidentului, ulterior fiind transportată la spital în vederea investigaţiilor de specialitate”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]