Invitație la teatru: “Dragoste cu năbădăi” pe scena Casei de Cultură din Năsăud !

Luni, 26 februarie, ora 19.00, năsăudenii sunt invitați la teatru. Bine cunoscutul actor și regizor Sorin Misirianțu și actorii Adriana Băilescu și Cornel Răileanu vor ține capul de afiș al acestui spectacol de comedie.
„Dragoste cu nabădăi” este una dintre cele mai reușite comedii ale regizorului Sorin Misirianțu. Piesa durează aproximativ 60 de minute, timp în care spectatorii vor asista la o modalitatea inedită de a cere mâna unei domnișoare (în interpretarea actriței Adriana Băilescu), domnișoară care se aliază cu tatăl ei în acest demers, ca și cum ar duce un război împotriva pretendentului la mâna sa.
“Și pentru că noi iubim românește, în preajma sărbătorii de Dragobete vă invităm la teatru! "Dragoste cu năbădăi" se va juca pe scena Casei de Cultură "Liviu Rebreanu" Năsăud în data 26 februarie 2018, ora 19! Biletele vor avea prețuri începând cu 7 lei și se vor găsi ca de obicei la Casa de Cultură Năsăud în intervalul orar 9-16 de luni până vineri și la Centrul de Informare Turistică Năsăud în intervalul orar 10-17 de luni până duminică! Vă asteptăm cu drag !” a anunțat managerul Casei de Cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud, Silviu Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]