Ioan Deneş: Mulţumesc celor 27.000 votanţi care au spus DA candidaturii mele

Consilierul judeţean Ioan Deneş, viitor senator în Colegiul 2, a ţinut să adreseze mulţumiri celor care i-au acordat încrederea şi votul. El a precizat că vrea să fie „omul faptelor” şi aliat al comunităţilor bistriţene.
„Mulţumesc celor care mi-au fost alături în ultima lună, tineri şi vârstnici. Aş dori să mulţumesc celor 27.000 votanţi care au spus DA candidaturii mele pe Colegiul 2 Senat, dar şi celor 22.000 care poate au avut o anumită rezervă în a spune DA candidaturii.
Vreau să cred că din cei 22.000 oameni care nu au votat USL cât mai mulţi vor fi convinşi că ceea ce spuneam – „Voi fi omul faptelor” – se va şi întâmpla”, a declarat Deneş.
El a adăugat că acest vot îi va face pe parlamentarii bistriţeni să fie mai responsabili, iar prezenţa acestora la Bucureşti să însemne sprijinirea tuturor iniţiativelor Consiliului Judeţean şi ale primarilor din judeţ , indiferent de culoarea politică.
„Sunt un aliat pe care îl au comunităţile bistriţene pentru infrastructură, locuri de muncă şi creştere economică”, a concluzionat viitorul parlamentar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]