Ioan Oltean: Îl respect pe Ovidiu Creţu, dar în politică nu sunt prieten cu Ovidiu Creţu. Vreau să avem un candidat care să îl bată pe Ovidiu Creţu

Primăria municipiului Bistriţa - funcţia de primar, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean sunt funcţii atractive care stârnesc pasiuni şi dorinţe.Vă asigur că toate toate pasiunile şi dorinţele vor fi cu maximă atenţie cercetate şi responsabilizate şi că vom alege un candidat în măsură să se bată cu Ovidiu Creţu. Eu sunt, poate, mai conştient decât toţi că Ovidiu Creţu este un adversar redutabil.

Mulţi îmi spun: tu eşti cu Ovidiu Creţu. Nu sunt cu Ovidiu Creţu. Eu sunt prieten cu Ovidiu Creţu, am o relaţie foarte bună cu primarul Ovidiu Creţu, am spus-o întotdeauna, dar în politică nu sunt prieten cu Ovidiu Creţu şi vreau să avem un candidat care să îl bată pe Ovidiu Creţu. Să fie lucrurile foarte clare, spun aceasta pentru a nu se mai face speculaţii. Îl respect pe Ovidiu Creţu şi ca om şi ca primar şi cred că este o relaţie absolut normală pe care pot să  ibă oamenii politici în România, dar ne pregătim cu partidul să câştigăm alegerile la nivel de municipiu Bistriţa, a declarat copreşedintele PNL BN Ioan Oltean, vineri, într-o conferinţă de presă, comentând competiţia internă din cadrul partidului pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Bistriţa.

Oltean a mai spus că fiecare candidat trebuie să înţeleagă că politica este un joc colectiv şi nu un joc individual, iar simpatia trebuie câştigată, în primul rând, în interiorul partidului.

"Am venit nu să fac ordine, vreau să îi responsabilizez pe fiecare, să înţeleagă că politica este un joc colectiv şi nu este un joc individual şi odată angajat în acest joc politic trebuie să faci poltica partidului care te-a susţinut. Nu cred că e momentul să avem ieşiri individuale, atâta timp cât partidul nu a stabilit care e drumul. Şi partidul va stabili acest drum în mod statutar şi în mod corect, şi pe acela care va reuşi să obţină un scor electoral bun.

Pe mine, personal, nu m-au deranjat şi nu mă deranjează ieşirile acestea individuale şi modul de a-şi crea o anumită imagine înainte de a fi candidat, dar eu cred că imaginea trebuie să ţi-o creezi, în primul rând, în interiorul partidului, pentru că prima selecţie are loc în interiorul partidului. Aici trebuie să îţi câştigi, în primul rând, simpatia şi să faci dovada că eşti în măsură să câştigi alegerile. Singurul criteriu pe care îl avem în vedere este cel al competenţei”, a precizat deputatul PNL Ioan Oltean.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]