Ioan Oltean susţine excluderea din PDL a lui Teo Trandafir

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean susţine excluderea din PDL a deputatului Teo Trandafir. Oltean a acuzat-o pe Teo Trandafir că ,,a avut impresia că este la televizor, pe ecran, la Teo Show , spre deosebire de cei trei-patru colegi ai săi care au avut o atitudine normală, discretă atunci când au votat pentru moţiunea de cenzură”.

,,A uitat cu o uşurinţă condamnabilă efortul pe care PDL l-a făcut pentru ca Domnia Sa să dea show în Parlamentul României. În politică, caracterul e mai presus decât orice, iar cei care fac aşa ceva sunt lipsiţi de caracter. În ce o priveşte pe Teo Trandafir, susţin fără niciun fel de reţinere, excluderea din partid. În ce-i priveşte pe ceilalţi, vom discuta şi vom analiza, luni, în grupul parlamentar acest lucru. Sunt colegi fideli partidului care, dintr-o raţiune de moment, pe care nu au putut să o gestioneze în alt fel, au făcut acest gest. Ei trebuie trataţi diferenţiat”, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, Ioan Oltean.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că nu are nimic cu vedetele, dar acestea îşi închipuie că în Parlament sunt ca pe scenă. ,,Doamna Teo nu a realizat că nu e la televizor, ci în Parlament pe lista unui partid politic”, a subliniat Oltean.

,,Nu am nimic cu vedetele, ci cu organizaţiile de partid care dovedesc lipsă de responsabilitate atunci când aduc vedete în Parlament. Vedetele îşi închipuie că şi în Parlament sunt ca pe scenă, ori scena e una, Parlamentul e alta, iar doamna Teo nu a realizat că nu e la televizor, ci în Parlament, pe lista unui partid politic. Cât e ea de Teo, şi cât e ea de Trandafir, dacă ar fi candidat ca independent, nu ar fi pupat Parlamentul României niciodată şi ar trebui să dea dovadă de bun simţ”, a declarat Ioan Oltean.

La întrebarea, dacă PDL ar fi câştigat alegerile şi cu un alt candidat, Oltean a răspuns:

,,Eu cred că PDL, cu un candidat bun, şi de altă natură, putea să câştige acolo. Nu Teo a câştigat acolo”, a spus Ioan Oltean.

În opinia lui Oltean, în Parlament e nevoie de oameni politici bine pregătiţi, cinstiţi, care să îşi facă treaba şi care trebuie să manifeste multă grijă când ia o atitudine

,,Un om politic care a ajuns într-o demnitate prin efortul partidului din care face parte trebuie să manifeste multă grijă când ia o atitudine sau alta", a concluzionat vicepreşedintele PDL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]