Ioan Scridonesi:Finanţări europene la Poiana Ilvei, pentru asfaltări de străzi, construcţia a 3 poduri şi drumuri forestiere

Primarul comunei Poiana Ilvei, Ioan Scridonesi, continuă munca începută anul trecut, iar rezultatele nu întârzie să apară. Astfel, localitatea a primit deja finanţare pentru un proiect pe Submăsura 7.2 care vizează asfaltarea a aproape 6 kilometri de străzi dar şi construirea a trei poduri peste râul Ilva. Este vorba de “Podul lui Găluşcă”, podul Gării şi podul “în luncă la ţărani”. În proiect este cuprinsă şi asfaltarea a 6 străzi dintre care una este cea care face legătura cu comuna Maieru. Valoarea proiectului este de 1 milion de euro şi se aşteaptă semnarea contractului de finanţare, dar şi primirea avansului pentru ca lucrările să poată fi demarate.

De asemenea, administraţia din Poiana Ilvei a primit finanţare prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Leşu - Valea Ilvei pe Submăsura 4.3 care vizează pietruirea a 13 kilometri de drum forestier dintre care aproape 10 sunt pe teritoriul cadastral al comunei, restul aparţinând comunei Leşu.  Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproape un milion de euro.

         În ceea ce priveşte aprovizionarea cu combustibil solid a unităţilor şcolare şi a primăriei, Ioan Scridonesi spune că în această iarnă nu vor exista probleme iar activitatea va continua în toate domeniile pe tot parcursul acestui an.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]