Ioan Ţintean: ALDE îşi va evalua miniştrii proprii. Partidul şi-a asumat rolul de busolă a guvernării

În momentul în care coaliția PSD-ALDE a câştigat alegerile, preluând astfel guvernarea, ambele partide şi-au asumat un program de guvernare care va ajuta la creşterea bunăstării şi în principiu la creşterea economică a României.

         Putem spune că partidul nostru, ALDE, şi-a direcționat toate eforturile până acum înspre îndeplinirea obiectivelor și a scopurilor prevăzute în program.

ALDE și-a asumat şi rolul de așa zisă „busolă a guvernării”, prin promovarea unor măsuri liberale menite să asigure dezvoltarea economică a țării şi să respecte drepturile şi libertățile cetățeneşti. Este de la sine înțeles că mai sunt probleme de rezolvat însă până acum rezultatele sunt unele pozitive, iar în ceea ce priveşte planurile de viitor, se vor lua toate măsurile care vor asigura o dezvoltare echilibrată a economiei României.

         În legătură cu evaluarea miniştrilor noştri, acest aspect se va realiza de către ALDE, ocazie cu care se va analiza modul prin care și-au îndeplinit măsurile și sarcinile din programul de guvernare. Astfel, accentul va cădea pe verificarea problemelor nesoluționate, pe motivul nerezolvării acestora, pe cele rămase în suspensie, precum și pe modul în care miniştrii colaborează atât în interiorul guvernului cât şi cu Parlamentul.

         Drept urmare, tendința creşterii economiei româneşti şi a bunăstării românilor este vizibilă şi evident se datorează implicării responsabile a partidului nostru alături de partenerii de guvernare.

 

Un punct de vedere al Președintelui ALDE Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean

Comentarii

27/07/18 12:41
comentator

Da domnul Nelutzu, dar schimbati dr.acului pe aceasta " agramata " de prim-ministru care face gafe peste gafe sociale si politice transfrontaliere ... ca rade lumea de noi ! Unde dr.acu ati gasit-o ? Chiar s-au epuizat oamenii inteligenti, cu inalta calificare si experienta profesionala si politica din randul Dvs al celor de la " butoane " ? Daca da... de ce nu faceti ca si domnul ex presedinte Basescu, cand l-a numit prim-ministru pe domnul Ponta ?
Sunt fan PSD-ALDE, dar cu aceasta doamna, efectiv mi-e rusine ca sunt roman ... ! Zau asa ! Numiti mai consilieri bine calificati ... s-o insoteasca pe unde este delegata sa ne reprezinte si n-o mai lasati sa vorbeasca ea in public... cu interlocutorii sociali, mass-media si politici ... ca ne face de tot ca.ca peste tot !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]