Ioan Ţintean: Liviu Dragnea este linşat consecinţă a modificărilor care se pregătesc pe codurile justiţiei

Vicepreşedintele ALDE, Ioan Ţintean a comentat astăzi presiunea pe care procurorii DNA o pun pe liderul PSD şi, în acelaşi timp, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea în prisma faptului că modificările care vor fi aduse codurilor justiţiei irită foarte tare anumite persoane.

„ Este o perioadă grea şi tulbure, una de maxim interes pe modificările care se vor aduce legilor justiţiei, aşa că toată această tevatură şi scandal mediatic din jurul preşedintelui Liviu Dragnea nu este deloc întâmplătoare. Presiunea străzii este uriaşă, telejustiţiei i se adaugă sindicatele, dar, repet, nimic nu este la voia întâmplării”, a spus Ioan Ţintean.

El a precizat că l-a cunoscut pe Liviu Dragnea, a stat de mai multe ori de vorbă cu el şi îl consideră un om puternic, deşi, recunoaşte Ioan Ţintean, presiunea este uriaşă: „ Este unul din liderii politici  care pricepe foarte bine administraţia publică locală, înţelege fenomenul dezvoltării economice, mecanismele reale ale pieţei, iar aici mă gândesc doar la implementarea şi derularea celor două Programe Naţionale de Dezvoltare Locală, girate împreună cu preşedintele nostru Călin Popescu Tăriceanu”, a mai arătat Ţintean.

În opinia liderului liberal-democrat bistriţean, o parte de vină pentru tot acest scandal „crescut” în jurul lui Liviu Dragnea este de vină şi opoziţia, care nu ar vedea cu ochi buni trendul economic ascendent pe care s-a înscris România.

„Este ordin ca Liviu Dragnea să fie oprit, iar dacă nu poate fi făcut acest lucru în mod democratic, atunci apelăm la procurori, asta, în condiţiile în care, atât PSD cât şi ALDE au cote bune în sondajele de opinie. Cert, tot acest linjaj mediatic se va încheia exact peste 37 de zile cu un mare eşec pentru iniţiatorii lui, niciuna din acuzaţiile care i se aduc lui Dragnea neavând acoperire în fapte demonstrate cu dovezi”, susţine Ioan Ţintean. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]