Ioan Ţintean: Trei oferte pentru un nou operator de colectare a deşeurilor. La sfârşitul lunii septembrie, vom avea un operator selectat

Vicepreşedintele Ioan Ţintean a anunţat că procedura de achiziţie pentru delegarea prin concesiune a serviciului public de salubrizare, respectiv activitatea de colectare, transport, depozitare şi selectare a deşeurilor municipale, inclusiv deşeuri periculoase din deşeuri menajere şi managementul staţiilor de transfer şi al centrelor de colectare, se apropie de final.

„S-ar putea ca undeva la sfârşitul lunii septembrie, operatorul să fie selectat. Sunt proceduri foarte stricte şi există foarte multe solicitări de lămurire. Au fost depuse trei oferte, ele sunt în procedură aproape finală, dar mai există acel raport al consultantului care trebuie adus în faţa comisiei, verificat. Cred eu că în a doua parte a lunii septembrie vom putea vorbi de un operator selectat. Atunci cu adevărat vom putea vorbi de cerinţe suplimentare cu privire la colectarea selectivă”, a explicat Ioan Ţintean.

         În opinia sa, cetăţenii judeţului colaborează foarte bine pe tema colectării selective a deşeurilor, dar nu întotdeauna „operatorul nu răspunde cerinţelor cetăţenilor”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]