Ioan Turc: 7 din primii 8 candidați ai PNL la europarlamentare sunt ardeleni. Un motiv în plus de mobilizare pentru liberalii bistrițeni

Iubesc România. Mă simt oriunde acasă în această țară, dar am un sentiment de mulțumire aparte în legătură cu faptul că 7 din primii 8 candidați ai PNL la europarlamentare sunt ardeleni.

Rareș Bogdan e clujean născut în Ocna Mureș, Mircea Hava e orădeanul primar în Alba Iulia, Siegfried Mureșan e hunedorean, Vasile Blaga e bihorean, Daniel Buda e sălăjean, Dan Motreanu e din Orăștie, iar Gheorghe Falcă e primarul din Brad al Aradului!

Felicitări tuturor și sunt convins că deja există un motiv în plus de mobilizare pentru liberalii bistrițeni la scrutinul din 26 mai!

P.S.: Adina Vălean e prahoveancă, dar e soția unui cetătean de onoare al Bistriței, fostul președinte liberal Crin Antonescu!

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc

Comentarii

15/03/19 11:50
Vizitator

PNL- ul si-a pierdut identitatea si mai ales credibilitatea dupa gafa lui Crin (zis Câcărău) cu USL-ul si apoi dupa fuziunea cu PDL-ul. Asa se explica faptul ca liberalii nemaiavând lideri credibili au ajuns sa apeleze la oameni dinafara partidului. Astfel, lista la europarlamentare este deschisa de jurnalistul Rares Bogdan, cel care a mai fost propus inca în 2012 pentru a deveni purtător de cuvânt al Guvernului Boc și tot atunci a fost curtat de organizația din Cluj a liberalilor, pentru a candida din partea formațiunii pentru un post în Parlamentul României. Acesta a refuzat ambele propuneri la vremea respectivă. Iată insa că de data asta Rares Bogdan nu a mai rezistat tentatiei , devenind membru PNL și candidat al partidului la europarlamentare. El a declarat că părăsește presa cu durere, fiind cea mai grea decizie din viața lui, dar a subliniat că se va bate în continuare pentru libertatea cuvântului și pentru a nu abandona România în mâinile PSD. Asadar, Rares Bogdan se sacrifica lasând sa se inteleaga ca o face de dragul "tarisoarei", precum Catavencu: "În aceste momente solemne... mă gândesc... la țărișoara mea... la România... la fericirea ei! la progresul ei! la viitorul ei!
Se pare insa ca si de data asta liberalii au luat teapa, intrucat Cozmin Gușă a spus în direct că Realitatea TV nu sprijina PNL: „Noi suntem alături de Rareș în această întreprindere a lui de a schimba haina jurnalistică cu cea politică. Noi îl sprijinim pe Rareș Bogdan, dar nu PNL. Suntem alături de el, dar nu de PNL.”

16/03/19 10:41
Firescu

Lasă bre că PSD va compensa imediat cu regăţeni, mitici şi şoldoveni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]