Ioan Turc: Am transmis premierului un set de măsuri și principii-suport pentru ca economia județului, dar și cea națională, să își continue funcționarea

Mediul de afaceri bistrițean este susținut de antreprenori care înțeleg bine realitățile economice românești în largul context internațional. Pandemia de coronavirus reprezintă o amenințare pentru economia României, care poate fi depășită prin măsuri excepționale, într-o situație fără precedent. Atât UGIR 1903, cât și Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin consultarea mediului de afaceri, au propus un set de măsuri și principii-suport pentru ca economia județului, dar și cea națională, să își continue funcționarea.

Am transmis încă de aseară cele două documente premierului Ludovic Orban, ministrului de Fnanțe - Florin Câțu, ministrului Transporturilor - Lucian Bode, și ministrului Economiei - Virgil Popescu. O parte dintre măsurile propuse sunt deja în curs de implementare. Le mulțumesc antreprenorilor bistrițeni pentru implicarea profesionistă și pentru solidaritatea socială de care dau dovadă.
Ioan Turc

Comentarii

19/03/20 09:34
Gavrilă N. Moldovan

Noroc cu tine că,astfel premierul nu știa ce are de făcut. Are pe lângă el destui „purtători de serviete”, sfătuitori, gânditori sau valeți. Are balta pește. Să auzim de bine.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5